Termeni si Conditii

1. Introducere
Acești termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului web al ANTAGONIST ENTERPRISE S.R.L., având CUI 50186423 și număr de înregistrare J25/331/2024. Utilizând acest site, acceptați acești termeni în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Definiții

  • ANTAGONIST ENTERPRISE S.R.L. – Operatorul site-ului și furnizorul serviciilor.
  • Utilizator – Persoana care accesează și utilizează site-ul.
  • Servicii – Dezvoltare website, găzduire web și suport tehnic.

 

3. Acces și utilizare
Accesul la acest site este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciile fără preaviz. Nu vom fi răspunzători dacă din orice motiv site-ul nostru nu este disponibil la un moment dat sau pentru o perioadă de timp.

4. Servicii
ANTAGONIST ENTERPRISE S.R.L. oferă servicii de dezvoltare website, găzduire web și suport tehnic. Detaliile serviciilor sunt specificate pe site și în contractele individuale.

5. Limitarea răspunderii
ANTAGONIST ENTERPRISE S.R.L. nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune directe, indirecte, speciale sau consecvente care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau serviciile furnizate.

6. Proprietate intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv text, grafică, logo-uri, pictograme și software, este proprietatea ANTAGONIST ENTERPRISE S.R.L. și este protejat de legislația privind drepturile de autor.

7. Modificări
ANTAGONIST ENTERPRISE S.R.L. poate revizui acești termeni și condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați periodic această pagină pentru a lua cunoștință de orice modificare.

8. Legislație aplicabilă
Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România, iar orice dispută va fi soluționată de instanțele competente din România.